Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Připomínky k fóru > H-Honza / Daryl ..

o Navštíveno 563x o
o 11.02.2010, 08:28 | Kotass
"Ahoj,

ten inzerát na eclipse jsem máznul, množí se nám podávání inzerátů za druhou osobu, což pravidla neumožňují, sorry.
H-Honza"

e) ad Bazar ostatní
V této sekci je zakázáno podávání inzerátu za jinou osobu jelikož se jedná o placenou službu a právo podávání inzerátu zdarma pro VIP nebo P se vztahuje pouze na osobu jenž daný účet náleží.

Všemu rozumím, nechci plakat nad rozlitým mlékem a utracenou padesátikorunou ..

.. jenom jsem se chtěl zeptat zda-li je možné určité případy posuzovat trošku citem a ne strikně podle pravidel.

Můj poslední příspěvek v sekci Bazar ostatní je datován bratru 30.09.2007 kdy jsem mimochodem také podával inzerát na prodej auta kamarádovi .. od tý doby ani ránu (= předpoklad, že nejsem žádnej šmelinář).
Tom mě požádal o inzerci Eclipse, jehož fotky se objevily v sekci Tuning, řekl jsem si proč ne, přispěju tím i na provoz fóra atd.

Chyba lávky bohužel .. četl jsem hromadu příspěvků kdy lidi nadávají na práci (M) a vím, že je nevděčná, leč tohle mě krapet rozladilo .. díky :(

o 11.02.2010, 08:37 | H-Honza (M) | Upraveno: 2010-02-11 08:41:29
jasne, presne tohle jsem cekal kdyz jsem to mazal, nevim proc.
sam jsi sem dam citaci pravidel, ktera jasne mluvi o tom, zes ty pravidla porusil.
ted by me zajimalo jak chces odlisit ty "urcite" pripady :O/
kazdej smelinar kolem sebe kope ze neni smelinar, takovych tady uz bylo dost, proto se to bude mazat. Ano, neni to fer proti tem "slusnym" clenum.
Ale neznam Te, nemam cas posuzovat Tvoji pusobnost tady na foru, proto jsem smazal.

Honza

jako prispevek k chodu fora to presouvam do spravne sekce hm?
o 11.02.2010, 09:30 | Kotass
OK chraň bůh se vzpírat vrchnosti .. mlčím klopím uši děkuji šmelinářům a do budoucna se sekci bazar ostatní vyhnu obloukem .. ;)

Za těch 50,- mě můžeš pozvat na pivo abys mě poznal a nemusel mi příště mazat inzeráty. =o)
o 11.02.2010, 09:55 | Daryl (A)
Kotass: z jakeho duvodu by ti mela byt pridelena vyjimka z pravidel ? Nejde o to kdo koho zna. Jde o pravidla. A pokud jsi pravidla necetl, tak za to uz nemohu. Pri kazde zmene nebo uprave se ti pravidla zobrazi at kliknes kamkoli.
o 11.02.2010, 09:56 | Daryl (A)
a tech 50 jsi sice zapaltil, ale nikdo z nas je nikdy neuvidi cely. Vetsi cast si bere operator. Takze za tu SMS si muzeme koupit tak maximalne ... lahev neperlive vody.
o 11.02.2010, 09:56 | Alííí
Je mi po tom fuk, ale já tedy větu:
"V této sekci je zakázáno podávání inzerátu za jinou osobu jelikož se jedná o PLACENOU SLUŽBU a právo podávání inzerátu ZDARMA pro VIP nebo P se vztahuje pouze na osobu jenž daný účet náleží."
Chápu tak, že VIP nebo P nemůže vložit inzerát za smrtelníka ZDARMA, jelikož by obešel tu padesátikorunu. Ale proč by smrtelník nemohl vložit inzerát za jinýho smrtelníka, když zaplatí? Asi by tu bylo moc zajímavých nabídek na prodej, a mohlo by sem začít chodit obchodovat víc lidí, že? :-O Nebo vám jde o tu registraci toho druhýho smrtelníka?
o 11.02.2010, 10:09 | Daryl (A)
smrtelnik :)

nicmene ... tak to bylo zamysleno a priznavam se, ze formulace neni zcela presna. BUde asi vhodne upresneni a to ve stylu specifikace koho se ten zakaz tyka. Momentalne je ta definice pouze v druhe casti, ktera obsahuje jen vysvetleni.

Tudiz :

"V této sekci je zakázáno podávání inzerátu za jinou osobu uzivatelem se statusem VIP nebo P jelikož se jedná o PLACENOU SLUŽBU a právo podávání inzerátu ZDARMA pro VIP nebo P se vztahuje pouze na osobu jenž daný účet náleží."
o 11.02.2010, 11:22 | H-Honza (M)
neco mi uniklo? Aliii cem je tady rec?

Kotass ten inzerat zaplatil tech 50,- SMSkou? Nic takoveho jsem nezaregistroval.
pak by asi vse bylo jinak...
o 11.02.2010, 11:28 | Daryl (A)
jelikoz nema VIP ani P tak ano. Zaplatil ho SMS.

Ne jako top, ale za vlozeni.
o 11.02.2010, 11:29 | Daryl (A)
s ohledem na zmenu v pravidlech, kterou jsem ted udelal to asi muzem obnovit.
o 11.02.2010, 17:14 | H-Honza (M)
pokud zaplatil, tak se já omlouvám, k takovému nedopatření dochází maximálně jednou za deset let ;O)
o 11.02.2010, 17:46 | Bart 007
a co treba tohle?:
[ Link ]
o 11.02.2010, 17:51 | Daryl (A)
Bart: tak tohle je presne ten pripad ...
o 11.02.2010, 18:36 | Kotass
Kuju kucíí jsem věděl (nebo spíš tušil), že nejste až takový s*vině. :-P

Alííí máš u mě pivo. ;)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.352 sekund.